نگهداری چرخ گوشت صنعتی

راهنمای نگهداری و تعمیر چرخ گوشت صنعتی

یکی از ابزارهای کاربردی در قصابی‌ها، فست فودها، رستوران‌ها، ساندویچی‌ها و سایر صنایع قطعا چرخ گوشت صنعتی است که بوسیله آن غذاهای خود را در حجم‌های بالا آماده می‌کنند. این دستگاه در انواع مختلفی از جمله رومیزی و یا ایستاده وجود دارد که البته فرآیند استفاده از آنها تقریبا یکسان است. برای افزایش طول عمر چرخ گوشت ، جلوگیری از تعمیرات و تعویض قطعات و حفظ ایمنی و سلامت استفاده‌کنندگان از آن، یک سری نکات مهم  و استاندارد وجود دارند که در صورت رعایت آنها میتوانید سالها از این چرخ گوشت خود استفاده کنید. در این مقاله این استانداردها و نکات را در قالب راهنمای استفاده از چرخ گوشت صنعتی برای شما گرد هم آورده ایم. بطور خلاصه این استانداردها شامل موارد زیر هستند:

  1. اجازه ندهید چرخ گوشت خالی کار کند
  2. از چرخ کردن پیاز در چرخ گوشت خودداری کنید
  3. در هنگام چرخ کردن حجم زیاد گوشت، چرخ گوشت را خاموش کرده و فرصت استراحت بدهید
  4. محل نگهداری چرخ گوشت باید دور از رطوبت باشد
  5. مراقبت از هواکش و جلوگیری از مسدود شدن آن
  6. روغن چرخ گوشت باید هر دو سال یک بار تعویض شود
  7. قطعات چرخ گوشت باید بعد از هر روز کاری جدا شده و شست‌وشو داده شوند
  8. از چرخ کردن سبزیجات در چرخ گوشت صنعتی خودداری کنید
  9. از چرخ کردن بیش از ظرفیت مجاز چرخ گوشت اجتناب کنید
  10. تیز نگه داشتن تیغه‌ها

در این مقاله،تمامی نکات راهنمای استفاده از چرخ‌گوشت‌ صنعتی بطور مفصل توضیح داده می‌شود. و به نکات مهم دیگر از عوامل مؤثر در افزایش طول عمر این دستگاه‌ها مواردی مانند نگهداری صحیح، نکات ایمنی و نکات خرید آنها است پرداخته می‌شود. پس اگر شما هم صاحب کسب و کاری هستید که در آن از چرخ‌گوشت صنعتی استفاده می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

نکات مهم خرید چرخ گوشت صنعتی

قبل از توضیح هرگونه راهنمای استفاده از چرخ گوشت صنعتی، ابتدا بیاید نکات کلیدی که باید هنگام خرید چرخ گوشت صنعتی در نظر گرفته شوند را بررسی کنیم. زیرا انتخاب چرخ گوشت استاندارد و مناسب یکی از اولین نکات موثر بر افزایش طول عمر این دستگاه می‌باشد. در زمان خرید چرخ گوشت صنعتی حتما نکات زیر را درنظر بگیرید:

توان/وات چرخ گوشت صنعتی:

  • هر چه توان/وات دستگاه بیشتر باشد، سرعت چرخ کردن گوشت نیز بیشتر خواهد بود. چرخ گوشت های صنعتی در مقایسه با مدل های خانگی، توان بسیار بالاتری دارند که به آنها امکان پردازش حجم بالای گوشت را با سرعت زیاد می دهد.
  • توان دستگاه باید با حجم و نیاز کاری شما متناسب باشد – استفاده از چرخ گوشت با توان بالا برای میزان کم در حجم کاری می تواند به موتور آسیب برساند. پیشنهاد می‌کنیم در هنگام خرید، چرخ گوشتی را انتخاب کنید که توان آن متناسب با کسب و کار شماست و فکر نکنید خرید چرخ گوشت با توان بالاتر به نفع شماست. همانطور که گفتیم این موضوع می‌تواند حتی شدیدا به ضرر شما شود.

ظرفیت/تولید چرخ گوشت:

ظرفیت، مقدار گوشتی است که چرخ گوشت می تواند در یک ساعت پردازش کند.م است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

  • چرخ گوشت های صنعتی می توانند از ۴۰ کیلوگرم/ساعت تا ۴۰۰۰ کیلوگرم/ساعت ظرفیت داشته باشند، بسته به مدل آنها (۳۲، ۴۲، ۵۲ و غیره).
  • متخصصین در راهنمای استفاده از چرخ گوشت صنعتی، در مورد ظرفیت نیز پیشنهاد می‌کنند چرخ گوشتی را انتخاب کنید که ظرفیتی آن با نیازهای تولیدی شما همخوانی داشته باشد تا از استفاده کم یا زیاد از آن جلوگیری شود.

اندازه صفحه/قالب چرخ گوشت:

  • صفحات/قالب های چرخ گوشت در اندازه های مختلف وجود دارند که به شما امکان تنظیم ضخامت خروجی گوشت را می دهند.
  • صفحات کوچک تر، گوشت ریزتر و نازک تری تولید می کنند، در حالی که صفحات بزرگ تر، گوشت درشت تری را ایجاد می کنند.
  • اندازه صفحه را متناسب با کاربرد نهایی گوشت چرخ شده انتخاب کنید.

موتور و کیفیت ساخت:

  • اطمینان حاصل کنید که موتور در وضعیت خوب و بدون آسیب دیدگی است و هیچ نشانه ای از زنگ زدگی یا استهلاک در آن وجود ندارد.
  • یکی از نکات مهم دیگر در راهنمای استفاده از چرخ گوشت صنعتی کیفیت ساخت دستگاه است. دقت کنید کیفیت ساخت کلی چرخ گوشت باید محکم و با دوام باشد تا بتواند در برابر استفاده صنعتی مقاوم باشد.

مالاحظات استفاده از دست دوم یا جدید:

  • چرخ گوشت های صنعتی دست دوم می توانند گزینه مقرون به صرفه ای باشند، اما ضروری است که تمام اجزای آن را به دقت بررسی کنید.
  • مطمئن شوید که هیچ گونه استهلاک، آسیب دیدگی یا زنگ زدگی قابل توجهی در هیچ یک از قطعات، به خصوص موتور، وجود ندارد.
  • سابقه استفاده قبلی و عمر مفید باقی مانده دستگاه را در نظر بگیرید.

با ارزیابی دقیق این عوامل کلیدی، می توانید چرخ گوشت صنعتی مناسب نیازهای تولیدی خود را از نظر سرعت، ظرفیت و کیفیت خروجی انتخاب کنید، در عین حال که از دوام و قابلیت اطمینان بلندمدت آن اطمینان حاصل می کنید. در مرحله ی بعد نکاتی در قالب راهنمای استفاده از چرخ گوشت صنعتی وجود دارند که لازم است رعایت کنید.

20% تخفیف در تعمیر لوازم خانگی بعدی خود دریافت کنید!

از 20 درصد تخفیف برای کلیه تعمیرات لوازم خانگی در این فصل برخوردار شوید. اکنون برای تخفیفی بزرگ رزرو کنید!
20% تخفیف

20% تخفیف در تعمیر لوازم خانگی بعدی خود دریافت کنید!

از 20 درصد تخفیف برای کلیه تعمیرات لوازم خانگی در این فصل برخوردار شوید. اکنون برای تخفیفی بزرگ رزرو کنید!
20% تخفیف